Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیانگذار تلگرام در یک پست دلیل حذف ربات رای گیری هوشمند در این پلتفرم را پیروی از قوانین اپ استورهای اپل و گوگل در خصوص حذف محتوای خلاف قانون در روسیه اعلام کرد.

به گزارش برنا و به نقل از بلومبرگ، فرایند انتخابات پارلمانی روسیه روز یک شنبه پایان یافت. طی این رویداد اپل و گوگل یک اپ مربوط به رأی‌گیری هوشمند در این کشور را حذف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن پیام‌رسان تلگرام نیز کانال رأی‌گیری هوشمند مرتبط با این اپ را مسدود کرد. این در حالی است که اپ و کانال مذکور به رأی دهندگان توصیه می‌کردند به کاندیداهای خاصی رأی دهند.

البته این پلتفرم بات هایی که شامل محتوای کمپین‌های انتخاباتی بودند را به دلیل قوانین مربوط به عدم تبلیغ قبل از انتخابات پارلمانی این کشور محدود کرد. پاول دورف بنیان گذار تلگرام نیز در پستی به دلایل این موضوع اشاره کرد.

در بیانیه دورف آمده است: «تلگرام در فضای ایزوله ای وجود ندارد. این پیام‌رسان برای فعال ماندن به شرکت‌های دیگر از بانک‌ها و اپراتورهای مخابراتی گرفته تا اپل و گوگل نیازمند است. در این میان اپل و گوگل اهمیت زیادی دارند. زیرا تلگرام مانند بقیه اپ های موبایل باید از قوانین این دو شرکت پیروی کند تا بتواند برای کاربران اندروید و iOS سرویس رسانی کند.

در سال جاری اپل و گوگل از اپ هایی مانند تلگرام خواسته‌اند تا با قوانین محلی کشورهایی که در آنها فعالیت می‌کنند همخوانی کنند. البته برخی قوانین با حقوق بشر مغایرت دارند. اما دسته‌ای دیگر از قوانین که بیشتر به محتوای عمومی مربوط هستند، باید اجرا شوند.

نمونه این امر هفته گذشته و زمانی اتفاق افتاد که این شرکت‌ها یک اپ رأی‌گیری روسی را برای اطاعت از قوانین محلی ممنوع کردند. این اپ درباره رأی دهی توصیه‌هایی کرده بود. همین اپ به شکل یک ربات در تلگرام نیز فعال بود و با وجود هزاران گزارش و درخواست برای حذف آن، ما اجازه دادیم همچنان فعالیت کند. اما وقتی این دو شرکت اپ را به دلیل نقض قانون از اپ استورهای خود حذف کردند، ما به عنوان توسعه دهنده نیز باید از قوانین پیروی می‌کردیم. تلگرام در ۲۴ ساعت مجبور شد این ربات را حذف کند.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا انتخابات روسیه گوگل موبایل حقوق بشر قانون تلگرام اپل و گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، عدم فعال‌سازی رمز تایید دومرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

وی اعلام کرد: عدم فعال‌سازی تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌هاست.

این مقام مسئول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از عدم آگاهی و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند، ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضا محرمانه افراد، اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سودجو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب (Account) گزینه تایید دومرحله‌ای (two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری همچنین به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی، با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰، از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 850355 منبع: ایسنا برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم پلیس فتا جرایم سایبر

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • ابهت برنابئو همه را وادار به احترام می‌کند (عکس)
  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • عکس| گوگل هم سانسورچی شد
  • این کشور در اروپا مسئول نظارت بر تلگرام شد!
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی