Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@20:50:44 GMT

شکایت از گوگل برای حذف اپلیکیشن تلگرام

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۷۳۱۴

صراط: مارگ گینزبرگ از گوگل به دادگاهی در کالیفرنیا شکایت کرده و از دادگاه خواست این شرکت را ملزم کند اپلیکیشن تلگرام مسنجر را به دلیل تسهیل کردن خشونت، افراط گرایی و یهودی ستیزی از فروشگاه برنامه گوگل پلی حذف کند.

به گزارش ایسنا، گینزبرگ که در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون، سفیر آمریکا در مراکش بود، مدعی است تلگرام به خصوص پس از قتل جورج فلوید و مراسم تحلیف جو بایدن به عنوان رییس جمهور آمریکا برای تهدید، تشویق و هماهنگی خشونت‌های نژادی مورد استفاده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آشوب‌های ششم ژانویه در کنگره آمریکا اشاره کرد که بدنبال آن گوگل اپلیکیشن شبکه اجتماعی پارلر را از فروشگاه برنامه خود حذف کرد، زیرا شماری از کاربران راستگرای افراطی در آن از محاصره کنگره و خشونت بیشتر حمایت کرده بودند.

در شکایت گینزبرگ آمده است گوگل در مقایسه با اقدامی که علیه پارلر به کار بست، هیچ اقدامی علیه تلگرام انجام نداد تا این اپلیکیشن سیاست‌های اداره محتوا را بهبود دهد. وی شکایت مشابهی علیه شرکت اپل در ۱۷ ژانویه انجام داد که پس از آشوب‌های کنگره، اپلیکیشن پارلر را از فروشگاه برنامه خود حذف کرد.

پاول دوروف، موسس تلگرام هفته گذشته اعلام کرده بود این شرکت صد‌ها پست را در پی آشوب‌های کنگره حذف کرد و تشویق به خشونت قابل اغماض نیست.

شرکت آمازون هم با ابراز نگرانی نسبت به محتوای خشونت آمیز در پارلر، میزبانی خدمات وب برای این سرویس شبکه اجتماعی را قطع کرد. اقداماتی که علیه پارلر انجام گرفت و همچنین ممنوعیت دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا و سایرین از سوی شرکت‌های توییتر و فیس بوک، بحث‌های گسترده‌ای را درباره کنترل و مسئولیت صنعت فناوری در خصوص محتوای منتشره در پلتفرم‌های محبوب برانگیخته است.

کانالی در تلگرام به پناهندگان پارلر اختصاص پیدا کرده است. در شکایت گینزبرگ آمده است: برخی از کاربران تلگرام از هوادارانشان خواسته اند برنامه دومین اعتراض در واشنگتن در حمایت از ترامپ را لغو کرده و در عوض به دنبال حملات غافلگیرانه در سراسر کشور باشند.

در این شکایت همچنین تلگرام متهم شده به بستری برای فروش مواد غیرقانونی مانند کوکائین و قرص ال اس دی تبدیل شده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، گینزبرگ که یهودی است و در سرزمین‌های اشغالی زندگی کرده، در این شکایت اعلام کرده که به دلیل باور‌های مذهبی اش هدف دو اقدام به قتل قرار گرفته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: گوگل تلگرام آمریکا گوگل پلی اپلیکیشن صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین

پلیس ضد شورش هلند از بولدوزر برای برچیدن چادرها و موانعی استفاده کرد که توسط معترضان حامی فلسطین در محوطه دانشگاه آمستردام ایجاد شده بود.

به گزارش ایسنا، در جریان دخالت پلیس ضد شورش هلند برای مقابله با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام، ۱۲۵ فعال دستگیر شدند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، معترضان شعار «فلسطین را آزاد کنید» سر می دادند. وزیر آموزش هلند نیز گفت که بابت وقوع چنین اعتراضاتی در دانشگاه ناراحت است!

پلیس ضد شورش هلند همچنین در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) مدعی شد که این اقدامات برای برقراری نظم لازم است چون اعتراضات به سمت خشونت کشیده می‌شد.

تصویری در رسانه‌های اجتماعی نیز منتشر شده که نشان می دهد پلیس ضد شورش هلند از یک بولدوزر برای برچیدن چادرها و موانعی که معترضان حامی فلسطین ایجاد کرده بودند، استفاده کرده و افسران از باتوم و سپر برای متفرق کردن معترضان استفاده کردند.

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اعتراض به این شکل وضعیت بسیار ناامنی ایجاد کرد که بخشی از آن به دلیل موانعی بود که از ورود نیروهای اورژانس به محل جلوگیری می‌کرد.»

یکی از دانشگاهیان نیز گفت، در حالی که آنها در طول روز از اعتراضات حمایت می‌کردند، نمی‌توانستند به دانشجویان اجازه دهند در طول شب نیز همین کار را انجام دهند. این معترضان همچنین خواستار پایان دادن به روابط دانشگاهی با رژیم صهیونیستی بودند.

دانشجویان آمستردام پس از گسترش اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا به شهرهای اروپا، تظاهرات را آغاز کردند.

علی‌رغم موافقت حماس با آتش‌بس در غزه، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان به یورش‌های خود ادامه می‌دهند. دانشجویان جهان هم اعتراضات ضد صهیونیستی خود را متوقف نکرده و خواستار قطع روابط دانشگاه‌های خود با رژیم صهیونیستی هستند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • عکس| گوگل هم سانسورچی شد
  • فقر پژوهش در حوزه خشونت سیاسی
  • این کشور در اروپا مسئول نظارت بر تلگرام شد!
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی