Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه بسیاری از کاربران از وفاداری خود به واتس‌اپ به نفع تلگرام دست می کشند اما اپلیکیشنهای رقیب دیگری هم مانند سیگنال وجود دارد و ممکن است کاربران بخواهند حسابشان را در تلگرام حذف کرده و به پلتفرم پیام رسان دیگری کوچ کنند.

خوشبختانه فرآیند حذف حساب تلگرام کار راحتی است اما نمی تواند از اپلیکیشن انجام شود و باید از طریق مرورگر وب دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف حساب تلگرام غیرقابل برگشت است و زمانی که حساب کاربری حذف شد، همه اطلاعات شما شامل پیامها، گروهها و تماسها پاک خواهند داشت. اعضای گروههایی که ایجاد کرده بودید همچنان می توانند بدون حضورتان به چت گروهی ادامه دهند اما پیامهایی که به آنها ارسال کرده بودید، برایشان می ماند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، پروسه حذف حساب تلگرام در پنج مرحله انجام می گیرد.

چگونه حساب تلگرام را از یک مرورگر وب حذف کنیم؟

۱- در یک مرورگر وب صفحه حذف اکانت یا مدیریت اپلیکیشن تلگرام را پیدا کنید.

۲- شماره تلفن خود شامل کد کشوری را وارد کرده و روی گزینه مرحله بعدی کلیک کنید.

۳- یک کد تایید از تلگرام در اپلیکیشن تلگرام در دستگاهتان دریافت خواهید کرد. این کد را وارد کرده و روی گزینه ورود به حساب کلیک کنید.

۴- روی گزینه حذف حساب من کلیک کنید. لزومی ندارد دلیل خروج از برنامه را عنوان کرد اما فضایی برای ارائه نظرات فراهم شده است.

۵- برای نهایی کردن حذف، روی گزینه حذف حساب من کلیک کنید.

باید به خاطر داشته باشید که در صورت تغییر نظر و تمایل به استفاده مجدد از تلگرام، تا چند روز نمی توانید حساب جدیدی در تلگرام ایجاد کنید. اگر حساب جدیدی در تلگرام ایجاد کنید به عنوان یک کاربر جدید و بدون سوابق مکالمات قبلی، ثبت نام می شوید./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حساب تلگرام کلیک کنید روی گزینه حذف حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۹۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود

ایسنا/فارس رئیس هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان فارس می گوید: اگر زورخانه پولاد به عنوان قدیمی‌ترین زورخانه کشور ثبت ملی شود، دیگر تهدیدی مثل تغییر کاربری شامل آن نخواهد شد.

سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه زورخانه پولاد قدیمی‌ترین زورخانه جنوب کشور است، گفت: در سال ۱۳۹۸ مالک شخصی که ۳ دُنگ آن را در اختیار دارد، مراجعه کرد و این زورخانه را در اختیار گرفت.

وی افزود: مالک شخصی قصد تغییر کاربری مجموعه را داشت اما با پیگیری روسای قبلی هیئت‌های شیراز و فارس، این اتفاق نیفتاد و از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم هم از طریق اداره میراث فرهنگی، شورای شهر و استانداری پیگیری کردیم تا این تغییر کاربری رخ ندهد.

حسینی با بیان اینکه هنوز این زورخانه ثبت یونسکو نشده اما اجازه تغییر کاربری هم به آن داده نشده است، گفت: از آنجایی که این زورخانه در بافت تاریخی شیراز واقع شده است، مالک شخصی به دنبال این است که آن را به فضایی تجاری مثل سفره‌خانه سنتی تغییر دهد. بنابراین از مدیرکل میراث فرهنگی استان که همواره هم پای کار هستند خواهش می‌کنیم که این میراث ناملموس که جزو فرهنگ تاریخی استان ماست را ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه‌هایی در بافت تاریخی شیراز با قدمت ۷۰ و ۸۰ ساله داریم که چون ثبت ملی شده‌اند، خطر تغییر کاربری هم تهدیدشان نمی‌کند، گفت: زورخانه پولاد حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و جزو ۵ زورخانه قدیمی کشور است، پس باید با جدیت تمام در حفظ آن بکوشیم.

متولی ورزش زورخانه‌ای استان فارس با بیان اینکه در سطح شیراز ۲۶ و در استان فارس ۸۴ زورخانه وجود دارد، گفت: ۸ زورخانه نیاز به بازسازی دارند و برای ۱۷ زورخانه نیز جانمایی صورت گرفته و قرار است ساخته شوند.

حسینی با اشاره به اینکه هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای فاقد درآمد است، گفت: با توجه به اینکه خودم در رشته‌های متفاوت رزمی کار کرده‌ام  و حالا چندسالی است که در ورزش زورخانه‌ای خادمی می‌کنم، می‌دانم که در تمامی رشته‌ها درآمد زایی وجود دارد ولی در زورخانه‌های ما ورزشکاران هیچ شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند که این یکی از دشواری‌های ما در زمینه درآمدزایی است.

وی با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای تنها ورزش ایرانی است که در یونسکو ثبت شده است، گفت: هر کشوری، هنر رزمی و ورزش رزمی قدیمی خودش را در یونسکو ثبت کرده است و چیزهایی که در یونسکو ثبت می‌شوند، به نوعی در ارتقای فرهنگ بشریت نقش داشته‌اند.

حسینی در پایان گفت: این ورزش جزو فرهنگ ناملموس ما و فرهنگ معنوی دنیاست. حالا تفاهم‌نامه‌ای را در حال پیگیری هستیم و با مدیرکل میراث فرهنگی هم هماهنگ کرده‌ایم که زورخانه پولاد به یکی از مقاصد گردشگری گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود تا هم درآمدزایی داشته باشد و هم گردشگران با میراث فرهنگی ناملموس ما آشنا شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • کشف محققان با کمک هوش مصنوعی: زبان نهنگ عنبر احتمالاً همانند انسان «الفبایی» است
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • این کشور در اروپا مسئول نظارت بر تلگرام شد!
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • علت خوابیدن باتری موتور طرح کلیک چیست و راهنمای کامل تعویض باتری طرح کلیک
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • امیرعبداللهیان از تماس تلفنی با هنیه درباره پذیرش آتش‌بس خبر داد
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود