Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@21:24:06 GMT

حذف ترامپ و تاثیر آن در شبکه های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۹۶۶۰

حذف ترامپ و تاثیر آن در شبکه های اجتماعی

به گزارش سه شنبه ایرنا، دیلی تلگراف نوشت که پس از ماجرای هجوم هواداران دونالد ترامپ به کنگره، از یک سو حساب وی در توییتر و فیس‌بوک مسدود شد و از سوی دیگر پارلر، شبکه اجتماعی محبوب هوادارانش، از دسترس خارج شد.

در این میان، شرکت سنسور تاور (Sensor Tower) خبر داده که از چهارشنبه پیش (۱۷ دی) تا یکشنبه این هفته (۲۱ دی) حدود ۵۴۰ هزار نفر نرم‌افزار تلگرام را در آمریکا دانلود کرده‌اند که تقریباً ۳ برابر مدت مشابه هفته پیش از آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آنکه شرکت‌های آمازون، گوگل و اپل، پارلر را متهم کردند که در برابر مطالب مربوط به خشونت‌های کنگره اقدام لازم را انجام نداده، خدمات‌دهی به این شبکه را قطع کردند.

جان متز (John Matze) مدیر شرکت پارلر دیروز خبر داد که پس از قطع خدمات غول‌های فن‌آوری، ممکن است این پلتفرم بیش از آنچه انتظار می‌رفت آفلاین باشد.

پاول دوروف (Pavel Durov)، بنیانگذار تلگرام، یکشنبه گفته بود که تهدید این سه شرکت (آمازون، گوگل و اپل) علیه آزادی‌ها از توییتر بیشتر است. به گفته دوروف، تلگرام به دنبال راهی است که حتی در صورت حذف از بازار مجازی اپلیکیشن های مورد تائید اپل (اپ استور)، روی گوشی‌های آیفون اجرا شود.

جن گلدبک (Jen Goldbeck) استاد اطلاع‌رسانی دانشگاه مریلند به دیلی تلگراف گفت که احتمال آفلاین شدن تلگرام از پارلر کمتر است و این نرم‌افزار می‌تواند زمان بیشتری میزبان حامیان ترامپ باشد.

چهارشنبه (۱۷ دی) و پس از پایان سخنرانی ترامپ در جمع هوادارانش، صدها تن از حامیان وی به ساختمان کنگره که مشغول بررسی آراء گزینشگران بود، هجوم برده و روند تائید نهایی نتایج انتخابات ۱۳ آبان را دچار وقفه کردند.

با این حال پس از فروکش کردن التهابات، نمایندگان مجلس و سناتورها با تائید آراء گزینشگران به پیروزی جو بایدن رسمیت بخشیدند.

حمله به کنگره که ۵ کشته برجای گذاشت با محکومیت‌های داخلی و خارجی روبرو شده و دموکرات‌ها و برخی از جمهوری‌خواهان به دنبال برکناری رئیس‌جمهوری آمریکا پیش از ۱ بهمن و برگزاری مراسم تحلیف بایدن هستند.

برچسب‌ها توییتر انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا فیس بوک تلگرام آمازون گوگل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توییتر انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ توییتر انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا فیس بوک تلگرام آمازون گوگل اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۹۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا