Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@08:08:16 GMT

اتصال مستقیم به تلگرام امن‌تر از پوسته‌های فارسی است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۵۰۱۴

اتصال مستقیم به تلگرام امن‌تر از پوسته‌های فارسی است

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه اتصال مستقیم به تلگرام امن‌تر از اتصال از طریق پوسته‌هاست، گفت: اینکه تلگرام‌های فارسی جاسوس‌افزار باشند، ثابت‌شده نیست و اقدام گوگل برای حذف اپلیکیشن‌های ایرانی تروریسم اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، حمید فتاحی در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌های خود برای شرکت ارتباطات زیرساخت توضیح داد: اهداف ما با محوریت کاهش انحصار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  یکی از پروژه‌های بزرگی که سال گذشته مصوب و امسال عملیاتی خواهد شد، موضوع واگذاری صوت بین‌الملل است تا تصدی‌گری حاکمیتی را کاهش دهد.   همچنین افزایش کیفیت ارتباطات چه در حوزه بین‌الملل و چه شبکه ملی اطلاعات که هسته اصلی آن بر عهده شرکت ارتباطات زیرساخت است و توسعه خدمات و سرویس‌های جدید جزو برنامه‌های ماست.
همچنین برای توزیع ترانزیت بین‌الملل هم برنامه‌هایی داریم برای اینکه ایران بتواند هاب منطقه‌ای ترانزیت دیتا شود.

وی با اشاره به نقش وزارت ارتباطات در بروز نسخه‌های فارسی تلگرام، گفت: ما در دی ماه ۱۳۹۶ درباره ناامن بودن کل پوسته‌های تلگرام بیانیه دادیم.   منطقی است که اتصال مستقیم به تلگرام امن‌تر از اتصال از طریق پوسته‌ها و نه فقط کلاینت‌هایی است که فراگیر شده بود.   اما اینکه گوگل به بهانه جاسوس بودن تلگرام‌های فارسی آن‌ها را حذف کرده، ادعایی است که باید از مرکز ملی فضای مجازی پیگیر شد، زیرا رئیس مرکز درباره این پیام‌رسان‌ها و مجوز‌هایی که داشتند، اظهار نظر کرده و درباره‌ی شایعات و اخبار نسبت به اینکه وزارت ارتباطات در اختیار آن‌ها سرور گذاشته و امکانات ترجیحی داده، شفاف توضیح داده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه گوگل با قدرتی که داشته، نه فقط پوسته‌های تلگرام، بلکه اپلیکیشن‌های دیگری را هم حذف کرده، افزود: گوگل حتی تهدید کرده که ممکن است اپ‌های دیگری را هم حذف کند.   ما به این اقدامات، تروریسم اقتصادی در حوزه فناوری اطلاعات می‌گوئیم، یعنی ورود یک‌طرفه و چون مالکیت پلت‌فرم را در اختیار دارد، به کاربر زور بگوید و هر اتفاقی را رقم بزند.   کاری که اپل کرد هم همین‌طور بود و این شرکت هر کاری از دستش برآمد برای ضربه زدن به کسب و کار‌های ایرانی انجام داد و این تروریسم اقتصادی است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به احتمال جاسوس‌افزار بودن تلگرام‌های فارسی، بیان کرد: اینکه این نسخه‌ها جاسوس‌افزار باشند ثابت‌شده نیست و اقدام گوگل برای حذف اپلیکیشن‌های ایرانی هم معطوف به دو پوسته پیام‌رسان نیست و اپلیکیشن‌های دیگری را هم در حوزه تجاری و بانکی دچار آسیب کرده است.   البته ما در مرکز ماهر بیانیه دادیم که ارتباط از طریق کلاینت‌ها ناامن‌تر از اتصال خود تلگرام است، اما وقتی تلگرام API باز می‌گذارد، حتماً تدابیر حریم خصوصی را هم برای کاربر دیده که این حریم خدشه‌دار نشود و سیاست کاربری که نسخه‌های فارسی تلگرام بعداً منتشر کردند هم نشان می‌داد که این‌ها برایشان مهم است.

* کاهش قیمت اینترنت ثابت

فتاحی درباره قیمت ارائه خدمات پهن‌باند به شرکت‌های ثابت بیان کرد: اعتراض از سمت شرکت‌های ثابت کم و بیش هست، اما نکته این است که ما در همین سال گذشته نزدیک ۵۰ درصد در دو سه مرحله کاهش قیمت داشتیم، علی‌رغم اینکه خرید‌های ما همه ارزی است و در این مدت اخیر هم قیمت ارز سه یا چهار برابر شده.   ما تلاش کردیم مدل‌های خریدمان را در شرکت ارتباطات زیرساخت به سمتی ببریم که بتوانیم با بهترین کیفیت و کمترین قیمت خرید کنیم که آن را در اختیار اپراتور‌های لایه دسترسی هم قرار دهیم و اکنون در مقایسه با سایر مناطق دنیا و هزینه‌هایی که برای این موضوع توسط اپراتور‌ها پرداخت می‌شود، در وضعیت خوبی هستیم.   اما باز هم نگاه ما این است که تا جایی که می‌توانیم برای اپراتور لایه دسترسی این تسهیلات را ایجاد و تخفیف‌ها را اعمال کنیم.

وی با اشاره به واگذاری مکالمات بین‌الملل به بخش خصوصی، اظهار کرد: کمیسیون تنظیم مقررات برای VOIP اپراتور‌هایی که پروانه دارند و در این حوزه فعالیت می‌کنند، چارچوبی گذاشته است. مصوبات کمیسیون در این زمینه تصویب شده و ما منتظر ابلاغ هستیم و پس از آن شرکت زیرساخت از حوزه مکالمات بین‌الملل و انحصاری که تاکنون بوده خارج می‌شود و آن‌هایی که پروانه دارند سفارش می‌گیرند و قرارداد تجاری می‌بندند.   اصل موضوع، انحصارزدایی رقابت است و با رقابت در کیفیت و قیمت، آن‌هایی که تجربه بیشتری دارند، حتماً خودشان موفق‌تر خواهند بود و ما برایشان ارجحیتی قرار نمی‌دهیم.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به افزایش تعرفه مکالمات بین‌الملل بیان کرد: قیمت مکالمات تابعی از ارز است. وقتی مکالمه را به سمت خارج از کشور می‌بریم، قیمتی که کاربر پرداخت می‌کند بابت ترافیک صادره است و، چون این ترافیک را به اپراتور‌های بین‌المللی تحویل می‌دهیم، همه تابعی از قیمت ارز است و به همان میزانی که قیمت ارز افزایش داشته، این تعرفه هم افزایش یافته است.   به همین دلیل ما برای تعیین قیمت به سازمان تنظیم مقررات درخواست دادیم و با سازمان حمایت از مصرف‌کننده هم مکاتباتی داریم، چون باید مجوز از آن‌ها هم بگیریم.   در حال حاضر تعرفه‌ها در همه سطح‌ها حدود دو برابر شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تلگرام ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گوشته زمین مانند یک سوپ فوق‌العاده داغ است که زیر پای ما می‌جوشد! آن پایین آنقدر آتشین است که مانند سنگی جامد نیست بلکه حالتی نیمه مایع دارد. این لایه زمین همان جایی است که باید اسرار چگونگی تغییر قاره‌های سیاره‌مان را طی زمان در آن جست. کافی است یک گوی کروی غول پیکر متشکل از گدازه جوشان را تصور کنید که قطعاتی پازل‌مانند به دورش قرار گرفته‌اند (الصاق شده‌اند). این قطعات همان صفحات تکتونیکی (یا صفحات پوسته زمین) هستند که روی گوشته جابه‌جا می‌شوند.

گوشته یکی از لایه‌های زمین است و درست زیر پوسته‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم قرار دارد. گرمای هسته زمین گوشته را گرم می‌کند، آنقدر گرم که بخشی از همین از سنگ را به یک ماده روان (اما همچنان ضخیم) تبدیل می‌کند. این سنگ مذاب ماگما نامیده می‌شود. هنگامی که ماگما از حفره‌ای از زمین به سمت بالا حرکت کند و خارج شود، آنگاه شاهد منظره فوران یک آتشفشان خواهیم بود. طی فوران آتشفشان جریان‌های گدازه‌ای به وجود می‌آید.  

حتماً تا به حال شنیده‌اید که زمانی تمام خشکی‌های زمین یکی بوده‌اند. تغییر مکان خشکی‌های زمین ناشی از تکتونیک صفحه‌ای است. به عبارت دیگر پوسته زمین از بخش‌های متعددی تشکیل شده که به دلیل گوشته نیمه‌مایع حرکت می‌کند یعنی صفحات تکتونیکی در بالای گوشته می‌لغزند. گاهی با هم برخورد می‌کنند که باعث زلزله می‌شود. در مواقعی از هم دور می‌شوند و سرزمین جدیدی را ایجاد می‌کنند (این سرزمین‌های جدید از خشک شدن ماگمایی پدید می‌آید که که از لایه پایین تراوش شده است).

بنابراین دفعه بعد که به نقشه زمین نگاه کردید یا درباره فوران آتشفشان‌ها مطالعه داشتید، به گوشته شگفت‌انگیز زمین و ماهیت نیمه مایع آن فکر کنید. ممکن است از چشمان شما پنهان باشد، اما حرکات آن، دنیایی را که در آن زندگی می‌کنیم را پدید آورده و زمین را به مکانی پویا و دائم‌التغییر تبدیل کرده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد