Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@06:11:38 GMT

استقلال هاتگرام از تلگرام ممکن نیست

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۸۲۹۷

استقلال هاتگرام از تلگرام ممکن نیست

با حذف هاتگرام و طلاگرام از گوگل‌پلی حکایت پوسته‌ها و فیلترشکن‌های دیگری که همان خدمات را ارائه می‌دهند، همچنان باقی است. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، زهرا چیذری در یادداشتی در روزنامه جوان نوشت:با حذف هاتگرام و طلاگرام از گوگل‌پلی حکایت پوسته‌ها و فیلترشکن‌های دیگری که همان خدمات را ارائه می‌دهند، همچنان باقی است و مسئولان حوزه فضای مجازی هم که یک روز می‌پذیرند طلاگرام و هاتگرام از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ارائه می‌شود و روز دیگر آن را انکار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان از همه جالب‌تر واکنش وزیر ارتباطات بود که با حذف این دو اپلیکیشن از گوگل‌پلی با هشتگ «حق الناس» توئیت کرد: برای حق‌الناس در دی 96 گفتیم «همه» پوسته‌های فارسی تلگرام فاقد امنیت هستند و البته براساس جمع‌بندی مرکز ملی فضای مجازی عمل کردیم. اکنون 127پوسته غیررسمی در کشور هست. با حذف دوتا از آن‌ها باید دید مدعیان داخلی و خارجی از بقیه و محل تأمین بودجه آن‌ها خواهند گفت: یا روزه سکوت خواهند گرفت؟
بعد از این ماجرا بود که نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از اسنادی خبر داد که نشان می‌دهد، محل تأمین بودجه و حامی پوسته‌های فارسی تلگرام جز وزارت ارتباطات کسی نیست!
روز گذشته هم ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه پهنای هاتگرام و طلاگرام توسط وزارت ارتباطات تأمین‌شده و وزارت ارتباطات نیز این کار را براساس مجوز قوه‌قضائیه و مرکز ملی فضای مجازی انجام داده است، تأکید کرد: «هاتگرام به زودی از تلگرام مستقل می‌شود!»
بحث استقلال این پوسته تلگرام که پیش از این نیز مطرح بود با ابهامات زیادی مواجه است. کیوان نقره‌کار، کارشناس فناوری اطلاعات درباره چگونگی استقلال این پوسته‌ها به لحاظ فنی به «جوان» می‌گوید: «اپلیکیشن‌هایی همچون طلاگرام یا هاتگرام تنها برای ایجاد نوعی دسترسی به تلگرام طراحی شده بودند و اگر ادعا شود که این‌ها قرار است، مستقل شوند و ارتباطشان با تلگرام قطع شود به‌لحاظ فنی به نظر می‌رسد که این نرم‌افزار‌ها نتوانند اطلاعات قبلی را به مخاطبانشان ارائه کنند.» بنا به تأکید وی این‌ها عمدتاً پوسته‌هایی هستند که می‌توانند فیلتر را دور بزنند و امکانات جذاب‌تر و متفاوتی را به کاربران ارائه دهند. حالا باید دید اینکه مدیران مسئول بحث جداشدن و استقلال این نرم‌افزار‌ها را از تلگرام مطرح می‌کنند، آیا برای این منظور ساز و کار دیگری طراحی شده است.
نقره‌کار با اشاره به حذف طلاگرام و هاتگرام از گوگل‌پلی می‌افزاید: «تلگرام یا شرکت‌های اصلی این نوع نسخه‌ها را قبول ندارند و به عنوان نسخه رسمی خود نمی‌شناسند و این حق هر مجموعه‌ای است که اگر اپلیکیشنی را ثبت کرده باید نمایندگی‌اش لایسنس‌های آن را بدهد. در حالی تلگرام هیچ نمایندگی دیگری ندارد و حتی تلگرام ایکس هم از سوی خود این مجموعه ارائه شده است.
از نگاه این کارشناس در این حوزه نخستین بحث این است که با اعمال فیلترینگ آیا شرکت‌های داخلی برای دورزدن فیلتر نیاز به مجوز ندارند و چطور با فیلتر تلگرام هاتگرامی که می‌دانیم در داخل هم هست با همان امکانات و اطلاعات عمل می‌کند؟
بنا به تأکید وی، در حال حاضر برای اپلیکیشن‌های مختلف ده‌ها اپلیکیشنی که خدمات جانبی یا خدمات مرتبط با آن را ارائه می‌کنند در آپ‌استور‌ها وجود دارد، اما هیچ‌کدام از آن‌ها اپلیکیشن اصلی نیستند بلکه به نوعی مانند دروازه‌ای عمل می‌کنند که موجب می‌شود ما امکانات بیشتری را درباره اپلیکیشنی دریافت کنیم یا از زاویه دیگری آن را اپلیکیشن ببینیم. بعد از فیلترشدن تلگرام این اتفاق برای هاتگرام هم افتاد و علاوه بر هاتگرام و طلاگرام ده‌ها برنامه دیگر نیز خدمات تلگرام را ارائه می‌دادند.
نقره‌کار درباره امکان استقلال هاتگرام از تلگرام تأکید می‌کند: «من به عنوان متخصص و فعال حوزه چنین امکانی را بعید می‌دانم.»

منبع :   روزنامه جوان                          

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان

بهار معینی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) که در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود، گفت: این دوره نخستین کنگره نوروانکولوژی کودکان در ایران است. البته پیش از این کنگره‌های بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران برگزار شده بود اما امسال به صورت ویژه به رویکرد چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان پرداخته شده و چالش‌های این روش درمان بررسی می‌شود.

وی افزود: در سخنرانی ام بر چالش‌های درمانی تومورهای ژرم سل بر موارد تجربی خود در میان کودکان تحت درمان در بیمارستان محک، متمرکز خواهم بود. تومور ژرم سل مغزی در اطفال بعد از تومورهای مدولوبلاستوما و اپاندیموم شیوع کمتری دارد؛ اما دلیل اهمیت بررسی آن، شناسایی انواع چالش در مسیر درمان‌هایی است که این نوع از تومور مغزی برای کودکان ایجاد می‌کند.

این رادیوانکولوژیست ادامه داد: برنامه‌های درمانی تومورهای ژرم سل مغزی اکنون در دنیا به‌روز شده و شیوه‌های درمانی آن تغییرات بسیاری کرده است. در روش‌های جدید تا جای ممکن استفاده از رادیوتراپی برای درمان محدود شده است چون پیش از این درمان رادیوتراپی به صورت کامل بر کودکان مبتلا به تومور ژرم سل انجام می‌شد و حتی درمان ستون فقرات همزمان با درمان تومور مغزی در کودکان انجام می‌گرفت اما امروزه به دلیل عوارض این شیوه درمانی، برنامه درمانی تغییر کرده است.

به گفته معینی، در برنامه درمانی جدیدِ تومورهای ژرم سل مغزی کودکان، از روش شیمی‌درمانی خاصی برای بیماران استفاده می‌شود و بر اساس پاسخ درمانی دریافت شده، رادیوتراپی حذف و بر درمان مغز تمرکز می‌شود. پیش از این باید همه بطن‌های مغزی درمان می‌شد، اما امروزه حتی میزان اشعه‌دهی بر بطن‌های مغز محدود شده است.

وی گفت: تومورهای ژرم سل در بخش پینه‌آل و سوبریال مغزی قرار دارند و استفاده از رادیوتراپی در درمان آنها، عوارض جانبی بر هورمون‌های رشد کودک به جای خواهد گذاشت. از سوی دیگر برخی از کودکان مبتلا به تومورهای ژرم سل در اوایل نوجوانی هستند و به همین دلیل ممکن است دچار اختلال در روند رشد خود شوند.

معینی ادامه داد: همچنین اگر دوز استفاده از اشعه‌دهی در روش درمانی رادیوتراپی برای درمان تومورهای مغزی کودکان از میزان مشخصی بیشتر شود، موجب کاهش هوش کودک می‌شود. بنابراین تا جای ممکن تلاش می‌شود عوارض درمانی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی محدود شود.

این رادیوانکولوژیست یادآور شد: متأسفانه بیشتر مراکز درمانی در ایران هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنند در حالی که از این روش درمانی به ویژه در کشور کانادا و بیمارستان‌هایی مانند سیک‌کیدز، دیگر استفاده نمی‌شود. متخصصانی مانند دکتر اوته بارتلز از کشور کانادا، سال‌ها است بر درمان تومورهای ژرم سل تحقیق می‌کنند و در این دوره از کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان حضور دارند و درباره چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان سخنرانی می‌کنند.

معینی با بیان اینکه رویکرد چند تخصصی به تومورهای مغزی کودکان موجب به‌روز شدن دانش همه متخصصان مربوطه در درمان می‌شود گفت: پیش از این ممکن بود هر یک از متخصصان در درمان تومورهای مغزی کودکان از یک برنامه‌ی درمانی متفاوت استفاده کنند، اما طی جلسات چند تخصصی تمامی اطلاعات متخصصان در درمان به صورت یکپارچه به‌روز می‌شود. بنابراین در این دوره از کنگره انکولوژی کودکان با توجه به برگزاری جلسات چند تخصصی بین همه متخصصان، می‌توان از داده‌های مشترک تجربی برای انتقال دانش و به روزرسانی اطلاعات استفاده کرد.

کد خبر 6099006 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟
  • برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • هوش مصنوعی در دستان iOS 18!
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند